Sambutan Aidilfitri Rahman Brothers 2008

October 29, 2008 Event

Lokasi: Taman Pudu Ulu, Taman Shamelin Cheras W.P Kuala Lumpur [Map]

Tarikh: Rabu, 29 Oktober 2008

Masa: 6.00-10.00 Malam

Para Jemputan Adalah Dialu-alukan Kehadiran

Tags:

Comments (1)

 

 1. othman bin Selamat says:

  KRB merupakan salah satu korporat 100 bumiputera yamg bukan sahaja mementingkan keuntungan tetapi juga kebajikan pekerjanya. Pekerja adalah asset syarikat, syarikat yang berjaya tidak akan mengabaikan pekerjanya, pekerja yang gembira dengan majikan dan suasana kerja akan menyumbangkan ++100% tenaganya kepada syarikat.
  Dengan sikap dan sifat terpuji semulajadi DHAR, yang lebih menjurus kepada pendekatan keagamaan, menyebabkan KRB yang berdaya saing terus menuju kepada kejayaan dan kecemerlangan dengan sokongan penuh warga KRB
  Sambutan hari raya yang telah diadakan dengan penuh meriah dan berjaya telah menerima pujian dan sambutan luar biasa dari kenamaan yang diantaranya Mantan Menteri Penerangan Malaysia,YB Dato Sri Zainuddin Maidin Mantan Exco Kedah YB Dato Rosnah Majid,beberapa artis termasuk Azian Idrawati.
  Kejayaan dapat diukur dari kerjasama erat warga menajyakan majlis ini secara bersepadu, menyambut dan melayan tetamu, menghibur dengan pelbagai persembahan nyanyian dan jenaka, tak ubah satu keluarga yang erat dan padu.
  Syabass dan di doakan DHAR terus sihat dan selamat serta KRB terus maju dan majlis ini akan diadakan setiap menjelang perayaan.
  Amin.

Leave a Reply